Pena Kalliosta (11.8.2022 10:30:23) -- Yleinen

Kepu on ollut ajamassa alas Suomen terveydenhuoltoa

https://www.verkkouutiset.fi/a/keskustan-kansanedustajat-ehdottavat-hoitajamitoituksen-lykkaamista-aikaa-ei-ole-hukattavaksi/

Keskustassa on tapahtumassa joku herääminen.

Tähän mennessä tehtyä:

1. Säädettiin lakiin nk. hoitajamitoitus, joka edellyttää, että hoitajia on tietty määrä per potilas.

Seuraus: koska hoitajia ei maagisesti tule yhtäkkiä mistään lisää, potilaita voidaan hoitaa VÄHEMMÄN kuin ennen. Moni vanhus jää kokonaan ilman hoitoa.


2. Säädettiin tartuntatautilain 48 a § eli koronan pakkorokotukset terveydenhuollon henkilökunnalle. Laki on täysin virheellisesti laadittu ja siinä esitetään väite, että rokote estäisi tartuntojen leviämisen mikä on aivan täyttä hevonpaskaa ja tieteellisesti todistettu vääräksi jo aikoja sitten.

Seuraus: merkittävä määrä sote-alan henkilöstöä on vaihtanut/vaihtamassa alaa ja osa on pakkolomautettu. Moni ei palaa enää koskaan.
Seuraus: terveydenhuolto on akuutissa kriisissä henkilöstöpulan takia.


3. Hyväksyttiin uusi sote-malli, joka LISÄÄ KUSTANNUKSIA miljarditolkulla ja vain LISÄÄ BYROKRATIAA mutta ei auta varsinaiseen palvelujen tuottamiseen hevon helvettiä. Malli haluttiin siksi, että kepulaiset saisivat rahakkaita suojatyöpaikkoja.

Seuraus: pitenevät hoitojonot, palveluita ei pystytä tuottamaan, verot nousevat kun "hyvinvointialueet" ajautuvat kriisiin ja valtion kukkarolle.

--
Kepulaisten (ja useimpien muidenkin poliitikkojen) päätöksentekoa ohjaa primääristi se, miten ITSELLE ja kavereille saadaan suhmuroitua etuja ja rahaa.

Rokoteyhtiöt ovat selvästi avokätisesti lahjoneet tiettyjä poliitikkoja ja terveysalan keskeisiä vaikuttajia aktiivisesti lobbaamaan koronarokotteita, vaikka on tiedetty ettei niistä ole käytännössä mitään hyötyä. Moni kolmesti tai jopa neljästi rokotettukin on saanut jo yhden tai useamman kerran melko vakavan koronan.

Bernerin eeppisesti epäonnistunut taksilakikin oli seurausta mm. Uberin valtavasta lobbaamisesta. Lakihan on täysi fiasko.

FOLLOW THE MONEY.

[ Kirjaudu sisään ]