Kirjoittaja: No viisi (16.4.2024 7:32:19) Yleinen

Otsikko: Neuvostoliitolle oli hyödyksi Suomen ja NL:n välinen kauppa

He saivat sotakorvauksina laatukamaa tai ainakin parempaa kuin mtä itse tuottivat. Ehkäpä NL:n valtiojohto ymmärsi että antamalla Suomen olla itsenäinen, he hyötyvät sillä tavoin eniten.

Todella typerää esim Stubbin ja Halla-ahon taannoinen reissu Ukrainaan aukomaan päätään ja veljeilemään Ukrainan kanssa. Yhtään mitään sellaisella ei saavuteta, ainoastaan vahvistetaan ryssän vitutusta Suomea kohtaan. Suomalaiset ovat todella tyhmä kansa. Käsittämätöntä, että valituksi presidentiksi päätyy Stubbin kaltainen idiootti.

Olen satavarma, että jos ryssä hyökkäisi Suomeen, ei Nato tekisi mitään. Aseita toki myytäisiin mielellään, sodat kun ovat varsinkin jenkkien aseteollisuuden mieleen.

Maailma on todella sairas. Voisi olla ihan hyvä totaalinen harvennus. Voisi unelmoida, että jäljelle jääneillä harvoilla olisi viisautta rakentaa maapallo terveillä arvoilla. Vaikea kuitenkin uskoa siihen. Luultavasti juuri ne kusipäisimmät säästyisivät.

Ylikansoituksen syy on ahneus. Mitä enemmän ihmsiä, sen enemmän kauppaa. Sen vuoksi elinkeinoelämä lännessä kannattaa maahanmuuttoa. Vain raha ratkaisee.


[ Vastaa viestiin ]